BI

Kompanije moraju sve brže da donose odluke I da deluju proaktivno da bi bile konkurentne u savremenom poslovnom okruženju.

Da bi se to postiglo uspešno I na pravi način, neophodne su prave informacije u pravom trenutku.

Primarni problem koji se javlja je što se generišu sve veće količine podataka koje je potrebno obraditi.

Postavlja se pitanje: kako takav ogroman skup podataka uklopiti u jednu celinu i iz toga izvući ono najbitnije, a to je informacija?

BI

Pružanje pravovremenih informacija poslovnim ekspertima i menadžerima je veoma važan zahtev za strateške i operativne odluke. Zato je precizno planiranje, praćenje svih podataka i procesa informisanja u okviru kompanije ključni faktor uspeha za dalju transparentnost podataka, njihov kvalitet i kontrolu povećanja obima.

Kako bi se iz svih postojećih podataka izdvojili oni koji su relevantni, kompanijama je potrebno rešenje za poslovno izveštavanje. Business Intelligence rešenja obezbeđuju filtriranje, obradu i prikaz poslovnih podataka na jednostavan, svima razumljiv način, kako bi se oni mogli iskoristiti za pravilno donošenje odluka. Zahvaljujući detaljnom pregledu prošlih i aktuelnih poslovnih aktivnosti, ova rešenja omogućavaju predviđanje budućih trendova.


BI aplikacija uključuje funkcije integrisanja i čišćenje podataka, omogućava integraciju različitih izvora podataka u jedan koherentni okvir za izveštavanje u realnom vremenu ili istorijsko izveštavanje i detaljne analize razumljive bilo kome u vašem preduzeću (zaposlenima, menadžerima, rukovodiocima, kao i kupcima i partnerima). Našim partnerima preporučujemo uvođenje Microsoft Power BIrešenja kao sveobuhvatnog, jednostavnog i prilagođenog za biznis korisnike.

Microsoft Power BI je dodatak microsoft Cloud servisima i namenjen je poslovnom izveštavanju. Bez prevelikog predznanja u radu sa bazama podataka, kao i o strukturi podataka, moguće je na lak način obezbediti poslovno izveštavanje. Power BI je dostupan, intuitivan i lak za korišćenje.

Kroz dugogodišnje iskustvo uspostavljanja rešenja za poslovnu analitiku i izveštavanje, naši stručnjaci nude širok spektar funkcionalnih, metodoloških i tehničkih znanja za efektivnu i efikasnu implementaciju BI projekata. Zajedno sa našim klijentima kreiramo BI rešenja za različita odeljenja i/ili za celu kompaniju (ključ u ruke).

Prednosti:

Sami određujete broj licenci koji vam je potreban

Imate punu kontrolu I monitoring nad korišćenjem BI rešenja. Niska cena po licenci. Povećavanje broja licenci kako raste vaš bizni.

Izbor velikog broja vizualizacija

Izaberite pravi dashboard kako biste najbolje prikazali trendove u vašim podacima.

Obezbedite naprednu analitiku

Sa Power BI Embedded verzijom, obezbeđujete najsloženiju analitiku I eksploraciju podataka bez potrebe da ih sami gradite ili održavate

Pristup sa desktop i mobilnih uređaja

Korisnici mogu jednostavno pristupati podacima sa bilo kog uređaja

Vizija

Pružanje inovativnih i prilagođenih alata za izveštavanje o upravljanju građenjem pouzdanih odnosa sa našim klijentima koji vodi ka zajedničkom uspehu. Kontinualan razvoj i implementacija poslovnih rešenja za poboljšanje produktivnosti, efikasnosti i profitabilnosti naših klijenata.

Misija

Biti pouzdan i poštovan poslovni partner koji pruža kompetentne usluge poslovne podrške kako bi olakšao rast poslovanja kroz povećanu produktivnost, efikasnost i profitabilnost.

Naše vrednosti

KORISNICI

Briga o našim klijentima je glavni prioritet za Diginout. Korisnici nas motivišu da se razvijamo u ovom poslu. Nikada nećemo izgubiti iz vida ovu činjenicu.

PERFORMANSE

Težimo da se razlikujemo od konkurencije pružanjem nenadmašnog nivoa performansi. Nastojimo da radimo iznad i iznad očekivanja naših korisnika tako što ćemo prelaziti granice.

RAZUMEVANJE TRŽIŠTA

Mi slušamo potrebe naših klijenata I trudimo se da što bolje razumemo njihove zahteve i da obezbedimo da naši proizvodi i usluge ostanu relevantni u svakom trenutku.

INOVACIJE

Težimo stalnom poboljšanju našeg poslovanja kroz inovacije proizvoda, poslovnih procesa i ljudi.

Neka bolje upravljanje vašim preduzećem bude dokaz!


Zakažite besplatne konsultacije sa našim BI timom .

Možete pogledati naš demo koji je rađen za inostrano tržište .

PowerBI.diginout.com

Naš način rada

Naša ponuda je celovita i mi se trudimo da damo kompletnu IT uslugu po sistemu ključ u ruke. Od Consulting-a, preko izrade Web based aplikacija, Cloud computing-a, Hosting-a i na kraju IT podrška za sve pomenute servise.

1

ANALIZA

2

PRIKUPLJANJE PODATAKA

3

KREIRANJE IZVEŠTAJA

4

OBUKA

5

UPOTREBA

6

ODRŽAVANJE